u graberju

FOTO: Na sajmu poslova predstavili se poslodavci koji nude više od 400 radnih mjesta

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin dvanaestu godinu organizirao je Sajam poslova u Varaždinskoj županiji.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.05.2019. 12:42

Zadnja izmjena: 09.05.2019. 12:49

Foto: Luka Šalamun

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin dvanaestu godinu organizirao je Sajam poslova u Varaždinskoj županiji. Cilj Sajma poslova je povećanje mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima tržišta rada.

Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Varaždinske županije. Na Sajmu se predstavilo 40-tak poslodavca iz svih grana djelatnosti, koji su ponudili više od 400 slobodnih radnih mjesta te ostvarili direktan kontakt s posloprimcima. Između ostalih, na sajmu su sudjelovale i predstavnice Finesa Grupe, a posjetitelje su upoznale s tvrtkama koje djeluju untar grupacijje te ih informirale o djelatnostima i slobodnim radnim mjestima.

 

Komentari