općina cestica

Foto - Održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Babinec

Objavljeno: 30.01.2024. 13:01

Zadnja izmjena: 30.01.2024. 13:05

Održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Babinec u dvorani DVD-a Babinec. Ona je započela pozdravnim govorom predsjednika Društva Danijela Korotaja, a po jednoglasno prihvaćenom dnevnom redu izabrana su i radna tijela Skupštine.

Za radno voditeljstvo izabrani su Danijel Korotaj, Ivan Bednjanić Bunić i Mario Vnuk. Za zapisničara je izabran tajnik Damir Bednjanić, a za ovjerovitelje zapisnika Marijan Bednjanić i Mladen Dobrotić. U verifikacijsko povjerenstvo izabrani su, Roman Ivančov za predsjednika, te Tomislav Knezoci i Nikola Šoštarić. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za tekuću, 2024. godinu.  

U završnom dijelu sjednice Darko Majhen, potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije uručio je Antunu Knezoci, povodom obilježavanja 30. godina djelovanja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, spomen medalju, a koju su potpisali Željko Nagy, vatrogasni zapovjednik i predsjednik Nedeljko Vukalović. Zahvalu rukovodstvu i članovima DVD-a Babinec uputio je i načelnik Mirko Korotaj koji je pohvalio rad svih cestičkih vatrogasnih društava i udruga te obećao daljnju pomoć Općine Cestica u realizaciji zacrtanih programa i planova.

Komentari