ovo su dobitnici

Foto - Rotary Club Ludbreg dodijelio učenicima i studentima nagrade za izvrsnost

Objavljeno: 01.04.2024. 11:04

Zadnja izmjena: 01.04.2024. 11:05

Rotary Club Ludbreg i ove je godine dodijelio nagrade za izvrsnost. Na raspisani natječaj javila su se 33 kandidata, nagrađeno je njih četrnaest, a ukupni fond nagrada iznosio je 3600 eura.

Svečana dodjela i ovaj je put održana u hotelu Amalia u Ludbregu. Uručene su dvije godišnje nagrade za izvrsnost u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola s trogodišnjim trajanjem Petru Funteku i Patriciji Novak. Dodijeljene su i dvije godišnje nagrade za izvrsnost u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola s četverogodišnjim i petogodišnjim trajanjem pa su tako isti iznos od 200 eura primili Ivan Mlinarić i Dorian Vuk. Zatim, uručene su dvije godišnje nagrade Antoniji Majhen i Dori Pretković za izvrsnost u kategoriji učenika gimnazija i umjetničkih srednjih škola.

Dodijeljeno je i osam godišnjih nagrada za izvrsnost u iznosu od 300 eura u kategoriji redovitih studenata dodiplomskog, diplomskog, stručnog, odnosno integriranog studija i to Ivani Biškup, Anamariji Jovanović, Petri Međimurec, Silviji Novak, Marti Bačani, Tihani Triplat, Marti Vincetić i Vjekoslavi Petrić. Aktivnosti Rotary kluba Ludbreg predstavio je njezin predsjednik Nino Dulikravić koji je između ostalog rekao:

- Rotary klub Ludbreg broji 24 člana i djeluje 16 godina, a izvrsne učenike i studente nagrađuje već 15 godina. Članovi RC Ludbreg tijekom cijele godine na različite načine prikupljaju novčana sredstva kako bi pomogli Caritas i drugim udrugama koje se bave humanitarnim radom na širem ludbreškom području.

Komentari