dobre vijesti

U Lepoglavi će se graditi novi POS stanovi za mlade obitelji, donosimo detalje

Objavljeno: 19.03.2024. 08:33

Zadnja izmjena: 19.03.2024. 08:33

Vlada je nedavno donijela odluku o prijenosu vlasništva nad nekretninom u Lepoglavi, čime su stvoreni uvjeti za realizaciju novog programa poticane stanogradnje u Lepoglavi.

Kako je istaknuo gradonačelnik Marijan Škvarić u Lepoglavi je velika potreba za stanovima po POS programu.

- Prvi takav projekt u Lepoglavi je realiziran još 2005. godine,  a kako je interes naših građana, posebice mladih obitelji, za takvim stanovima izuzetno velik, Grad je donio odluku da po programu poticane stanogradnje u Lepoglavi izgradi novu stambenu zgradu. Ova Vladina odluka je velika vijest za Lepoglavu i naše građane, stoga zahvaljujem Vladi na ovoj odluci – istaknuo je Škvarić.

Riječ je o nekretnini površine od tri tisuće četvornih metara koja je trenutno pašnjak, a prenijeta je u vlasništvo Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, za potrebe realizacije Programa POS-a u Lepoglavi. Procijenjena vrijednost ove nekretnine je 34.400 tisuće eura, a na njoj će biti izgrađena višestambena građevina. Iz Grada navode kako bi nova stambena zgrada građena po POS programu u Lepoglavi biti završena u sljedeće dvije godine.

Komentari