NK VARAŽDIN - NK LUČKO

FOTO: U prijateljskom ogledu Varaždin pobijedio konkurenta iz 2. HNL 1:0, a u četvrtak dočekuju Mamićev Al Ain

Objavljeno: 23.07.2018. 20:42

Zadnja izmjena: 23.07.2018. 21:35

Foto: Damir Ivančić

Na varaždinskom gradskom stadionu NK Varaždin je pobijedio ekipu NK Lučko 1:0, golom Dejana Glavice u 26. minuti susreta.

Susret je započeo opreznijom igrom na sredini terena bez ozbiljnijih prilika za udarac na gol, s obje strane. Do sredine prvog poluvremena Varaždin polako preuzima inicijativu i nakon snažnog udarca Glavice s ruba šesnaesterca, lopta mijenja smjer te vara golmana gostiju. Igrači NK Lučko nakon primljenog zgoditka uzvraćaju u drugom dijelu prvog poluvremena brojnim napadima, a veliku priliku su imali u 38. minuta, kada su prošli kroz sredinu varaždinske obrane ali gostujući napadač nije uspio iskontrolirati loptu i uputiti udarac. 

Brojne izmjene

Tijekom prvog poluvremena oba trenera već su počela s izmjenama, te su tako nastavili i na početku drugog dijela, do kraja utakmice Miljenko Mumlek izrotirao je sve igrače. Početkom drugog dijela je Lučko preuzelo inicijativu, a zatim desetak minuta kasnije Varaždin uspostavlja ravnotežu na terenu. U 68. minuti trese se stativa gostiju, a nekoliko minutra kasnije greda domaćina. Do kraja susreta polagano pada tempo, a Varaždin je pokušao u više navrata kotranapadima ugroziti mrežu gostiju ali su uglavnom završili zaleđem. Susret drugoligaša pratilo je stotinjak gledatelja.

Al Ain u četvrtak 

Varaždin nastavlja s pripremama a u četvrtak, 26. srpnja u 19 sati dočekuju ekipu Al Aina koju trenira Zoran Mamić, a prije ju je vodio i Zlatko Dalić. Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nalazi se na pripremama u Sloveniji. 

Komentari