Općina Bednja

Foto - U tijeku gradnja Vatrogasnog doma u Vrbnom, Poljak se osvrnuo i na ostale investicije

Objavljeno: 18.03.2024. 09:41

Zadnja izmjena: 18.03.2024. 09:52

Na redovnoj Skupštini dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Vrbno, koji djeluje na području Vrbna i općine Bednja, navedeno je kako je uspješno završena četvra faza izgradnje vatrogasnog doma, a načelnik općine Bednja Damir Poljak istaknuo je i ostale investicije, izvijestili su iz Općine Bednja.
 
Načelnik Poljak zahvalio je DVD-u na raznim angažmanima i suradnji s Općinom, istaknuvši da se Vatrogasni dom u Vrbnom gradi iz proračuna Općine Bednja.

– Tu su i druge investicije na području Vrbna, među kojima je i uređenje trga preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, zatim asfaltiranje županijske ceste Vrbno-Vranojelje preko ŽUC-a Varaždinske županije, a u planu su i sanacije klizišta na lokalnim i županijskim cestama – zaključio je načelnik Poljak. 

Donirana sredstva za nabavku malog navalnog vozila

Predsjednik DVD-a Vrbno Izidor Jurenec na Skupštini je, između ostalog, zahvalio je Vatrogasnoj zajednici Varaždinske županije, Varaždinskoj županiji te Općini Bednjakoji su donirali sredstva za nabavku malog navalnog vozila, Nissan Navara. Skupštini je bio nazočan i predsjednik Općinskog vijeća Bednje Vladimir Kramarić, navodi se u priopćenju.

Komentari