humanitarna akcija

FOTO Udruga 'Sunce' Varaždin dočekala predstavnike Udruge 'Latice' iz Koprivnice

Objavljeno: 30.07.2018. 16:26

Zadnja izmjena: 30.07.2018. 16:33

Udruga „Latice“ za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama iz Koprivnice organizirala je humanitarnu akciju “Mali korak za veliki start – Dva kotača uz vas su jača” u kojoj je Tomislav Gregurić krenuo na put oko Hrvatske biciklom iz Virja u subotu 14. srpnja. Sveukupno trajanje njegove vožnje gradovima Hrvatske trajalo je 16 dana s ukupno prijeđenih 2300 kilometara.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti dovoljno sredstava za opremanje novog prostora udruge ''Latice'' iz Koprivnice koja brine za djecu s intelektualnim teškoćama.

Tomislava Gregurića dočekali su u Varaždinu članovi Udruge Sunce Varaždin i Udruge Ivanečko Sunce ispred Hotela Turist dana 29. Srpnja  ujutro u 8 sati. Nakon srdačnog kratkotrajnog druženja Tomislav Gregurić nastavio je putovanje biciklom prema Ludbregu, odnosno do krajnje točke u Virju.

Udruga „Latice“ iz Koprivnice pozvala je prisutne i širu lokalnu zajednicu da se u ovu plemenitu akciju uključe svi zainteresirani za pomoć donacijom, kupnjom kilometara po cijeni od 20 kuna, kupnjom promotivnih majica ili izravno na račun udruge Latice.

Komentari