Ulaganje u sportsku infrastrukturu

Foto - Uskoro nova rasvjeta na igralištima u Sportskom parku u Novom Marofu

Objavljeno: 06.10.2023. 11:48

Zadnja izmjena: 06.10.2023. 12:02

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač ugovorio je zamjenu svjetiljki rasvjete na igralištima u Sportskom parku, a ugovor vrijedan nešto više od 21 tisuću eura potpisao je s tvrtkom Magić CO, koju zastupa direktor Ivan Magić, izvijestili su danas iz Grada. 

Cijena projekta zamjene svjetiljki rasvjete na postojećim igralištima u Sportskom parku iznosi 21.138,75 eura, a cilj je poboljšati uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju na našim igralištima te postići sigurnost za sve korisnike tijekom večernjih sati, ističe se u priopćenju.

- Ovo je još jedan korak naprijed prema unaprjeđenju naše sportske infrastrukture i stvaranju boljih uvjeta za sve građane. Sportski park je srce našeg sportskog života, i ovim projektom želimo ga učiniti još atraktivnijim i funkcionalnijim. Očekujem da će ova investicija pozitivno utjecati na sportske aktivnosti u našem gradu i omogućiti najprije onim najmlađima da uživaju u svim sportskim radostima u sigurnom i dobro osvijetljenom okruženju - zaključio je gradonačelnik Jenkač.

Komentari