evo kako je bilo

Uz Dan Općine Trnovec Bartolovečki održan memorijalni turnir u spomen na poginule branitelje

Objavljeno: 23.04.2024. 09:42

Zadnja izmjena: 23.04.2024. 09:43

U okviru obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki, na Kopajcu u Trnovcu održan Sportski turnir u pikadu, visećoj kuglani i kartanju bele u organizaciji Udruge branitelja Sinovi Domovine Domovinskog rata Općine Trnovec Bartolovečki.

Riječ je o memorijalnom turniru u spomen na poginule trnovečke branitelje Ivana Kurteka i Želimira Šileca za koje su Sinovi Domovine, zajedno s općinskom načelnicom Vericom Vitković, uoči turnira kod spomen obilježja zapalili svijeće i položili cvijeće.

Kako je rekao predsjednik trnovečke Udruge Josip Šopar, to je već treći memorijalni turnir organiziran u čast poginulim braniteljima. Skupilo se 70-ak sudionika, a, osim branitelja, sudjelovali su i vatrogasci, umirovljenici te članovi sportske udruge. Rad Udruge pohvalila je i sama načelnica Vitković.

– S našom Udrugom branitelja Sinovi Domovine imamo izuzetno dobru suradnju već niz godina. Udruga je vrlo aktivna te njezini članovi ne propuštaju sudjelovati u brojnim događanjima, projektima i obilježavanjima, stoga naša podrška ni u budućnosti neće izostati – poručila je Vitković.

Komentari