Inicijativa stanara

FOTO: Uz roštilj, zabavu i smijeh proslavljeno otvorenje Bregeca na Banfici

Objavljeno: 23.08.2019. 18:23

Zadnja izmjena: 23.08.2019. 18:28

Nakon što smo prošli mjesec objavili vijest o vrijednim stanarima Banfice koji su krenuli u uređenje takozvanog Bregeca, odnosno površinu skloništa koja se nalazi u parku ispred zgrade u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, danas je bilo njegovo otvorenje.

- Mi ekipa koji smo se inače tu družili smo se dogovorili da bi trebalo tu nešto napraviti. Odlučili smo to pokrenuti i napravili smo. Vijest je izuzetno dobro odjeknula i proširila se te nam se javio i gradonačelnik koji nam je ponudio pomoć - rekao je Matej Kuča, jedan od inicijatora.

Gradonačelnik Čehok istaknuo je kako su od početka pozdravili inicjativu građana koji su se dami dogovorili da urede jedan takav prostor.

- Dok god naši građani pokažu ovakvu jednu inicijativu, Grad će vrlo rado pomoći i financijski, materijalno, kadrovski i na sve druge načine - poručio je gradonačelnik.

Na otvorenju se okupio velik broj ljudi što samo dokazuje koliko je taj prostor značajan za stanare Banfice. Bilo je tu roštilja, pijače, kolača, sporta ali i zabave i smijeha.

U fotogaleriji možete vidjeti kako je bilo na otvorenju

Komentari