grad ludbreg

Foto - Započeo malonogometni turnir Centrum Mundi u Ludbregu

Objavljeno: 12.12.2023. 08:06

Zadnja izmjena: 12.12.2023. 08:07

Foto: Grad Ludbreg

U ludbreškoj gradskoj sportskoj dvorani započeo je popularni malonogometni turnir ‘Centrum Mundi’ koji se ove godine igra u novom formatu.

Naime, dosad su mlađe uzrasne kategorije igrale istog dana kao i seniori, a od sada svaka mlađa uzrasna kategorija ima svoj natjecateljski dan. Turnir su tako otvorili natjecatelji uzrasne kategorije U-9. Sudjelovalo je ukupno 17 ekipa.

-Bilo je svega, od vrhunskih poteza igrača, glasnog, ali i vrlo korektnog navijanja roditelja, pa na kraju krajeva vrlo uzbudljivih utakmica, pogotovo u završnici. – poručuju organizatori.

Prvak u kategoriji početnika U-9 je Nogometni centar Trnovec-Kućan-Šemovec, na drugom mjestu je Nogometni centar Jalžabet – Martijanec 1, a na trećem Nogometni centar Varaždinske toplice 1. U raspucavanju penala najbolji je bio Jakov Dvorski, a najboljim vratarom penala proglašen je Ivan Kunić. U subotu, 16. prosinca, na rasporedu je turnir pionira U-15, a u nedjelju, 17. prosinca, turnir početnika U-11. Uz Grad Ludbreg organizator turnira je i ŽNS Varaždin.

Komentari