POSLJEDNJI TRENING PRED DERBI

FOTO: Zavirili smo na trening NK Varaždin i zabilježili atmosferu pred sutrašnju utakmicu

Objavljeno: 17.05.2019. 20:27

Zadnja izmjena: 17.05.2019. 21:56

Foto: Damir Ivančić

Večeras  su nogometaši NK Varaždin predvođeni trenerom Brankom Karačićem odradili posljednji trening pred sutrašnji derbi sa Šibenikom.

Točno u vrijeme kada će se igrati sutrašnja odlučujuća utakmica Varaždici su uigravali kombinacije koje bi im sutra mogle donijeti status prvoligaša. Osjeti se napetost i isčekivanje ali sve se odvojalo u pozitivnom ozračju obiteljske i prijateljske atmosfere. Međutim, treniralo se oštro a posljednje trenereove dvojbe izgleda da su riješene. U stručnom stožetu i vodstvu kluba vlada umjereni i oprezni optimizam.

Tijekom treninga moglo se vidjeti da treneri točno znaju na na što će sutra igrači trebati obratiti pažnju i na koji način će stizati do protivničkog gola. 

Posljednjih 300 ulaznica

Tribine stadiona zjapile su prazne i kao da čekaju sutrašnji derbi kada će nakon dugo vremena biti ponovo pune. Sve podsjeća na zatišje prije bure. Samo je još nekolicina radnika uređivala pročelje stadiona kako bi sutra što ljepši mogao dočekati varaždinske ljubitelje nogometa koji su pokupovali sve ulaznice. Pred sutrašnju utakmicu bit će pušteno u prodaju posljednjih 300 ulaznica za istočnu tribinu koje su sačuvane za navijače izvan Varaždina.    

Tijekom treninga skupina navijača pozdravila je igrače Varaždina i najavila sutrašnje navijanje s tribina.

Komentari