grad lepoglava

Foto - Završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi

Objavljeno: 02.01.2024. 11:36

Zadnja izmjena: 02.01.2024. 11:49

Prednovogodišnjim druženjem u gradskom parku, u Lepoglavi je u 29. prosinca završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi.

Program je završen večernjim druženjem uz nastup LaBoheme banda. Uz dobru glazbu, okupljeni građani uživali su i u kuhanom vinu, čaju i vrućoj čokoladi. Za okrjepu se pobrinulo Lovačko društvo „Srnjak” koje je pripremilo i besplatno dijelilo srneći gulaš. Djeca su uživala i u vožnji vlakićem.

Program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi počeo je 1. prosinca. Djecu je razveselio dječji dio programa i darovi koja je za njih pripremio Grad Lepoglava. Uz zabavnu, ljubitelji glazbe uživali su u koncertu klasične glazbe te na tradicionalnom Božićnom koncertu na kojem su se publici predstavile „domaće glazbene snage”. Održano je nekoliko izložaba, a otvoren je i novi galerijski prostor. Otkrivena je spomen-ploča znamenitom Lepoglavčanu Marijanu Zuberu te je održana završna priredba akcije „Cvijet za ljepši grad”. U sportskom dijelu programa odigran je stolnoteniski turnir.

Komentari