Goran Habuš preuzeo funkciju predsjednika TZ-a Grada Varaždina

Objavljeno: 17.03.2014. 10:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Turistička zajednica Grada Varaždina održala je danas u hotelu Turist izbornu sjednicu Skupštine Turističke zajednice grada Varaždina za sljedeći četverogodišnji period, od 2014. do 2018. godine.

Iako je funkciju predsjednika Turističke zajednice Grada Varaždina dosad obavljala zamjenica varaždinskog gradonačelnika Natalija Martinčević, gradonačelnik Goran Habuš odlučio je da će mjesto predsjednika TZ-a Grada odsada obavljati on.

– Prema zakonskim normama, gradonačelnik grada može odrediti nekog drugog da umjesto njega obavlja ovu funkciju. Dosad je to obavljala zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević, a slijedom posljednjih događaja, odlučio sam ja preuzeti funkciju predsjednika Turističke zajednice Grada. S obzirom na to da imam mnogo iskustva u lovnom turizmu, smatram da svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći gradskoj turističkoj zajednici – rekao je gradonačelnik Goran Habuš.

Na izbornoj sjednici Skupštine TZ-a Grada Varaždina izabrani su novi članovi Vijeća i Nadzornog odbora, a predstavljeni su mnogobrojni projekti i sadržaji kojima se planira obogatiti turistička ponuda grada Varaždina.

– Cilj svih projekata jest da se goste što dulje zadrži u našem gradu, a ne da kroz njega samo prođu. Imamo mnogo projekata, aplicirali smo Varaždinsku kuću, nove aktualnosti su umjetnost na ulici, vrijeme jagoda, glazba na balkonima grada, pripremamo i odličnu priču s Gradskim muzejom vezano na izložbu 100. godišnjice Prvog svjetskog rata i još puno toga, a ideja jest da Varaždin brendiramo i promoviramo kao grad ugode i kreative – najavila je Branka Tropp, direktorica TZ-a Grada Varaždina.

Kojim se sve projektima želi oživjeti naš grad i privući što više gostiju iz inozemstva, čitajte u Tjedniku eVaraždin koji će izaći  u petak, 21. ožujka...

Komentari