Grad funkcionira normalno, Patafti nije isplaćeno 7 mil. kuna

Objavljeno: 10.06.2011. 12:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Vezano uz jučerašnja zbivanja i navode u nekim medijima da je Grad nedavno isplatio 7 milijuna kuna jednoj od tvrtki u vlasništvu Davora Patafte, službenim su se priopćenjem javili i iz Grada Varaždina.

"Zbog spriječenosti dr. sc. Ivana Čehoka u obavljanju dužnosti gradonačelnika poduzete su sve potrebne mjere da Grad Varaždin bude i dalje organiziran i da normalno funkcioniraju svi njegovi odjeli. Nema nikakve blokade ili zastoja u radu gradske uprave koja će i dalje pružati puni servis svojim građanima. Zamjenici gradonačelnika Zlatko Horvat i mr. sc.  Slobodan Mikac obavljaju svoje redovne poslove i organizirali su nesmetani rad uprave.

Očekuje se da će gradonačelnik dr. Ivan Čehok, koji ostaje u mandatu do pravomoćne presude, vrlo skoro pravno-formalno u skladu sa zakonskim ovlastima za vrijeme svoje spriječenosti imenovati jednog od svojih zamjenika za obavljanje poslova gradonačelnika.  Grad Varaždin do sad nije dobio nikakve službene dokumente u tom smislu, a kada stignu izvijestit ćemo javnost.

Nastavlja se realizacija svih gradskih projekata koji su ugovoreni u proteklom razdoblju i za koje postoji valjana dokumentacija i ugovorene obaveze. Netočne su informacije objavljenje u pojedinim medijima o isplati 7 milijuna kuna iz sredstava bilo kojeg korisnika proračuna prema tvrtkama u vlasništvu Davora Patafte." - stoji u priopćenju poslanom medijima.

Komentari