Uloženo 3,6 milijuna kuna

Habuš obišao radove na prometnicama i javnim površinama: 'Radimo prema listi prioriteta Mjesnih odbora'

Objavljeno: 14.06.2016. 12:51

Zadnja izmjena: 14.06.2016. 13:06

U Varaždinu je u tijeku mnogo radova koji se odvijaju na prometnicama i javnim površinama. Neki radovi su završeni, a neki tek trebaju dobiti zeleno svjetlo. Do sad je Grad uložio preko 3 milijuna i 600 tisuća kuna u održavanje nerazvrstanih cesta te na radove koji su i sad u tijeku. 

"Najvećim dijelom su radovi usklađeni sa zahtjevima građana. Radi se na području cijelog grada, a u tijeku je druga faza komunalnih radova." - objasnio je gradonačelnik

Radit će se do 8. mjeseca

Završena je rekonstrukcija Ulice Ognjena Price, Zvonka Milkovića u Hrašćici, dio Radničke ulice u Kućan Marofu, rekonstrukcija dijela Ulice Ljudevita Gaja u Kućan Marofu, Ulica B. Kašića u Varaždinu te sanacija dijela servisne ceste u Brezju.

U tijeku su rekonstrukcija raskrižja Ulice Krešimira Filića i Tina Ujevića u Varaždinu, uređenje pristupa Ulici Ljube Babića, uređenje parkirališta u Biškupečkoj ulici, nogostupa u Ulici M. Laginje te nogostup u Parku Vatroslava Jagića.

Liste prioriteta mjesnih odbora su na prvom mjestu

"Mjesni odbori sastavljaju liste prioriteta koje su više manje iste.Vremana su takva da je lista želja daleko veća nego što su naše mogućnosti. Upravo tu ta suradnja pokazuje da je u dobrom pravcu i da mjesni odbori shvaćaju da ne možemo u dvije tri godine ispuniti sve njihove zahtjeve."

Radovi koji tek trebaju dobiti zeleno svjetlo su uređenje malonogometnog igrališta u Črncu Biškupečkom, sanacija nogostupa u Ulici A. Cesarca i kontinuirano izvođenje radova na održavanju nerazvrstanih cesta, kao i horizontalne i vertikalne signalizacije na području Grada Varaždina.

 

Komentari