NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Hrvatski telekom Prva liga večeras donosi dva važna susreta

Objavljeno: 10.08.2019. 10:08

Zadnja izmjena: 10.08.2019. 10:08

Hrvatski telekom Prva liga u 4. kolu donosi zanimljive susrete klubova s dna prvenstvene ljestvice. Tako se danas sastaju Inter i Varaždin te Lokomotiva i Istra 1961, a samo nedostaje Sleven belupo koji sutra ugošćuje ekipu Hajduka.

Varaždin na gostovanje u Zaprešić ide s optimizmom ali i svjestan da novi igrači koji su dovedeni kao pojačanja još ne igraju na potrebnoj razini ili još nisu spremni za 90 minuta. Susret u 19,00 sati u Zaprešiću pokazat će trenutno stanje raspoloživih igrača Borimira Perkovića, te da li su spremni osvojiti prve bodove.

S druge strane Inter je u dosadašnja tri osvojio samo jedan bod i također se trenutno nalazi pri dnu prvenstvene ljestvice. Pobjeda pred svojim navijačima i njima bi puno značila. Trener "žutih" Samir Toplak, na službenoj web stranici kluba, predviđa utakmicu koju će pod velikim pritiskom igrati obje momčadi.

- Moramo preuzeti odgovornost i ostvariti pobjedu. Sve osim subotnja tri boda dovelo bi nas u velike probleme, izjavio je Toplak.

U varaždinskom taboru optimizam širi vratar Ivan Nevistić koji je izjavio kako su do sada previše respektirali protiničke ekipe te da bi večeras mogli nastupiti s puno agresivnijim i napadačkim stavom. 

 

 

 

Komentari