NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

I Dinamov napadač Komnen Andrić jedna je od opcija za pojačanje varaždinskog napada

Objavljeno: 27.12.2019. 11:14

Zadnja izmjena: 27.12.2019. 11:14

U NK Varaždin traje kratki zimski odmor za igrače, ali u klubu se intenzivno radi na dovođenju pojačanja. Trener Luka Bonačić je prije odlaska na zimsku stanku izjavio da ekipi treba četiri do pet kvalitetnih igrača, i to u svakoj liniji po jednoga.

Trener Luka Bonačić je posebno naglasio probleme u napadu, u realizaciji jer je Varaždin ekipa koja je u dosadašnjem dijelu HT Prve lige postigla najmanje golova. Naglasio je kako je u razgovoru s Upravom NK Varaždin dogovoreno da se krene u potragu za odgovarajućim igračima koji bi svojom kvalitetom i iskustvom donijeli potreban pomak u igri Varaždina.

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek potvrdio je kako se intenzivno radi na dovođenju pojačanja, uz sve porebleme koje nosi kratki zimski prijelazni rok. 

- Za sada nema ništa konkretno, a o imenima je teško govoriti dok su pregovori u tijeku. Najbliže realizaciji je jedan igrač Lokomotive. Malo sporije sve ide jer je takav zimski prijelazni rok i treba riješiti sve papire u kratkom roku. Osim toga, tražimo kvalitetne igrače koje je još teže naći u zimskom prijelaznom roku. Sljedeći tjedan, neposredno prije početka priprema 2. i 3. siječnja trebali bi znati više. S obzirom da pripreme počinju 4. siječnja sumnajm da će pojačanja već biti tu. Kratko je vrijeme u kojem se sve treba obaviti, objasnio je Cvek.

Prema pisanju u pojedinim medijima Komnen Andrić, napadač Dinama jedna je od opcija za dolazak u Varaždin, međutim za njega je zainteresiran i Inter, izravni konkurent varaždinskom prvoligašu u borbi za ostanak u HT Prvoj ligi.

- On je jedan od opcija, ali za sada je sve to daleko od realizacije. Sljedeći tjedan ćemo znati nešto konkretnije, dodao je Cvek.

Komentari