evo detalja

Imate dvorište u povijesnoj jezgri grada? Prijavite se na Festival varaždinskih dvorišta

Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili mogu iskazati interes za sudjelovanjem, a program utvrditi s organizatorom TZG Varaždina. Poziv je otvoren do petka 19. svibnja...
Objavljeno: 11.05.2023. 08:11

Zadnja izmjena: 11.05.2023. 08:17

Foto: Ilustracija (Arhiva)

Pred nama je osmo izdanje Festivala varaždinskih dvorišta koje će biti održano 17. i 18. lipnja, a Turistička zajednica grada Varaždina ovim putem upućuje poziv svim zainteresiranim vlasnicima dvorišta u povijesnoj jezgri grada da prijave interes za sudjelovanje putem obrasca koji se nalazi na službenim internetskim stranicama.

Turistička zajednica grada Varaždina je osmislila i pokrenula Festival varaždinskih dvorišta s ciljem razvoja sadržaja, obogaćivanja turističke i kulturne ponude te oživljavanja povijesne jezgre gospodarskim aktiviranjem dvorišta.

Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili mogu iskazati interes za sudjelovanjem, a program utvrditi s organizatorom TZG Varaždina. Poziv je otvoren do petka 19. svibnja, a prijave je moguće dostaviti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, od 8 do 16 sati ili mailom na [email protected].

Dosadašnja izdanja Festivala varaždinskih dvorišta kroz niz glazbeno scenskih sadržaja, radionica, putopisnih predavanja, izložbi, modnih događanja, degustacija i gastro doživljaja smještenih u te skrovite gradske prostore, pobudila su veliki interes posjetitelja.

Komentari