NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Ivan Nevistić, vratar NK Varaždin: "Borit ćemo se i uzeti bodove!"

Objavljeno: 06.02.2020. 11:04

Zadnja izmjena: 06.02.2020. 11:11

Jedan od konstantno dobrih pojedinaca u sastavu NK Varaždin, vratar Ivan Nevistić s optimizmom gleda na sutrašnji susret. NK Varaždin gostuje u Puli kod ekipe Istra 1961, koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva skupila također 12 bodova.

Susret 21. kola između Istre 1961 i Varaždina dobio je naziv derbi začelja i iznimno je važan za oba sastava. Uobičava se reći kako osvojeni bodovi u susret dva konkuenta vrijede dvostruko te su toga svjesni i igrači oba sastava.

Pouzdani vratar NK Varaždin, Ivan Nevistić prognozira tešku i neizvjesnu utakmicu.

- Bit će to teška utakmica jer su oni naši konkurenti u borbi za ostanak u HT Prvoj ligi. Ali ništa manje teška kao i svaka druga utkamica koju mi igramo. Mi u svkaoj utakmici tražimo bodove. Mislim da mi možemo bolje i da ćemo već u petak to i pokazati. Borit ćemo se i uzeti bodove, uvjeren je Nevistić.

"Moglo je otići i na drugu stranu"

U utakmici s Hajdukom Nevistić je obranio prvi jedanaesterac ali na kraju to nije pomoglo ekipi da ne izgubi utakmicu.

.- Dobro je kad obraniš penal ali kad izgubiš 3:0 to i nije baš dobro, prokometirao je Nevistić pohvale na njegovu obranu jedanaesterca nakon intervencije VAR-a.

U konkurenciji za ostanak je još i ekipa Intera, koja je u prošlom kolu pobijedila Istru 1961 rezultatom 2:0. Nevistić smatra da su to, bez obzira na rezultat iz prošlog kola, podjednake ekipe.

- Nije velika razlika između Intera i Istre. Moglo je to otići i na jednu i drugi stranu. Nadam se da ćemo mi biti raspoloženiji u međusobnim susretima, dodao je Nevistić.

Komentari