Ivanec: Fotografijom ili odorom do popusta na osiguranje

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 11.06.2011. 08:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: metro-portal

Zainteresiranim braniteljima ponuđeno je i sklapanje polica životnog osiguranja po povoljnijim uvjetima

IVANEC – Ivanečki ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u jeku je priprema za postavljanje izložbe naslovljene „Ivanec u Domovinskom ratu II“ koja će biti otvorena u povodu proslave Dana grada i Dana državnosti. UDVRD je priprema u suradnji s ostalim ivanečkim braniteljskim udrugama, a njome želi podsjetiti na velik doprinos koji su branitelji ovoga kraja na bojišnicama širom Hrvatske dali stvaranju slobodne i suverene hrvatske države.

Kako bi izložba sadržajno bila što bogatija, veterani i dragovoljci pozvali su branitelje da za izložbu ustupe ratne fotografije, znakovlje, odore i knjige te da ih za potrebe izlaganja predaju u prostorijama HVIDRA-e ili UDVDR-a Ivanec. Nakon izložbe, kojoj je pokrovitelj Grad Ivanec, svi materijali bit će vraćeni vlasnicima.

Zainteresiranim braniteljima ponuđeno je i sklapanje polica životnog osiguranja po povoljnijim uvjetima. Nudi im se mogućnost kolektivnog i individualnog osiguranja u tzv. rentnoj štednji, pa svi koji to žele mogu u prostorima UDVDR-a ostaviti svoje osobne podatke.

Agencija VLM

Komentari