Enes Garibović i Eugen Kanjir zlatni na Karate festu u Virovitici

Objavljeno: 05.03.2012. 08:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Članovi Karate kluba Varaždin u subotu su nastupili na 10. po redu karate festu  Virovitica Open 2012 i osvojili čak šest medalja. Najsjanijim, zlatnim odličjima okitili su se Eugen Kanjir i Enes Garibović...

Na turniru je nastupilo 742 natjecatelja iz 74 kluba i 7 država pa su tako snage odmjerili karatisti iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, Crne Gore, BiH-e, Slovenije i Austrije.

Od predstavnika Karate kluba Varaždin, Lovro Rozman nastupio je u kategoriji mlađih učenika iznad 32 kilograma i nakon jedne izgubljene te jedne dobivene borbe osvojio izvrsno treće mjesto. Isti uspjeh postigao i Mislav Mlinarec, ali u kategoriji do 42 kilograma.

Tara Nikolić u kategoriji učenica do 32 kilograma izgubila je u borbi za treće mjesto,dok se njezina kolegica Jelena Putak u kategoriji do 40 kilograma od natjecanja oprostila u prvom kolu.

Kadetkinja Elma Garibović do 54 kilograma izgubila je u drugome kolu, da bi Josip Skender u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma osvojio drugo mjesto predavši finale zbog ranije dobivene ozljede.

Zlatom su se okitio kadet Enes Garibović u kategoriji do 70 kilograma, dok je njegov vršnjak Robert Fejzulahu u kategoriji iznad 70 kilograma osvojio drugo mjesto.

Prvo mjesto nakon četiri dobivene borbe kod juniora uzeo je Eugen Kanjir u kategoriji do 68 kilograma, a njegova vršnjakinja Ela Poljak okitila se srebrom u kategoriji do 53 kilograma.

Sljedeći turnir na kojem će boje Varaždina braniti članovi Karate kluba Varaždin bit će Sarajevo Open koji će se održati 24. ožujka  u Sarajevu.

Komentari