bogat program

Danas na Španciru: Sviranje po pivskim bocama, lude kreacije na glavi, a evo i detalja...

Objavljeno: 24.08.2017. 08:39

Zadnja izmjena: 24.08.2017. 09:09

Nakon srijede koju su obilježili brojni nastupi i šesti dan Špancirfesta na red su došla i neka druga događanja i vrhunska imena koji će danas uveseljavati sve posjetitelje. A evo što nas danas čeka..

Dakle, publika će danas moći uživati u glasu Zsa Zse na Trgu kralja Tomislava u 20 sati dok će u 21 sat na Stančiću izvrstan DJ E-Base zabavljati sve one koji se tamo zateknu i tamo. U Kraljevskoj zoni nastupaju Kojoti od 21 sat nakon 16 godina hibernacije, stoga iskoristite ovu jedinstvenu priliku. 

Na Franjevačkom trgu u 17 sati će vam Nicoletta Spray show - kreativni frizerski salon izraditi najluđe i najšarenije kreacije na glavi da i izgledom pokažete svoje festivalsko raspoloženje, a u isto vrijeme kod Grgura moći ćete vidjeti Mimu Huenchulafa, pantomimičara koji mješa stilove akrobacija, žongliranja i improvizacija sa slučajnim predmetima.

Bottle Boys rasturati će svojom improvizacijom na pivskim bocama u 18 sati na Trgu kralja Tomislava dok će u Vili Bedeković Kazalište Moruzgva održati predstavu pod nazivom "Miris lovine" u 20 sati.

Bend Milicija koja je već od ranije poznat lokalnoj publici moći ćete čuti u 19:30 u Kraljevskoj zoni, dok će Black Shelter u 19 sati biti u Kranjčevićevoj.

 

 

Komentari