Koka pokleknula pred Sesvetama u posljednjim minutama

Objavljeno: 15.01.2012. 20:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Novi trener Koke Nikola Škorić u debiju pred domaćom publikom, odigranom u maloj dvorani varaždinske Arene nije uspio stići do pobjede. Bolje od Koke u izuzetno napetoj i rastrganoj nedjeljnoj utakmici bile su gostujuće igračice Sesveta Agroproteinke, rezultatom 30-28...

Bolje su u utakmicu ušle Kokice, odvojivši se na 6-3. Nakon time outa Sesvete su se sabrale i serijom 5-0 prešle u vodstvo od 8-6. Svoju su prednost gošće održavale do 19. minute kada je Koka uspjela izjednačiti. U završnici prvog dijela Sesvete se održavale pogodak prednosti da bi na odmor otišle s plus dva.

U drugom dijelu, koje je obilovala pogreškama s obje strane Sesvećanke su svoju prednost od jednog do dva pogotka održavale do 55. minute, kada je Koka povela 27-26. No, gošće su ponovo izjednačile i s dva organizirana te uspješna napada prednost u 59. minuti povećale na plus dva. Vodstvo su održavale do kraja susreta, a završilo je 30-28 za Sesvete Agroproteinku.

Najefikasnija u redovima Koke bila je Petra Oštarijaš koja je postigla 14 pogodaka, dok je Gorana Pavlek kod gošća u mrežu Koke utrpala 12 zgoditaka.

Trener Koke Nikola Škorić bio je vidno razočaran porazom svojih rukometašica.

- Utakmica kao i prošla, jednostavno lopta nije išla u gol. Ništa, okrećemo se sljedećem kolu, gdje ćemo pokušati doći do bodova- rekao je tužno trener Koke Nikola Škorić.

Trenerica Sesveta Elena Nemaškalo bila je za razliku od svog kolege vidno oduševljena pobjedom svoje ekipe.

- Čestitam domaćoj ekipi na dobroj partiji. Igramo vrlo teško, ali ipak učinkovito i nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama u nastavku prvenstva- istaknula je trenerica Sesveta Agroproteinke Elena Nemaškalo.

U sljedećem kolu Koka gostuje kod Trešnjevke.

Koka-Sesvete Agroproteinka 28-30 (14-16)

Koka: Hajduk ( 8 obrana ), Jalušić 4, Horvat 2, Hanžek, Oštrijaš 14(5), Kocijan, Marković, Koširilova, Domjan 3, Lovrenčić, Tomašek 3, Furjan, Halili, Haček, Dežić 2, Antolić.

Trener: Nikola Škorić

Sesvete Agroproteinka: Miletić, Vuković, Jakara 3, Stopić Pa., Pavlek 12, Stopić Pe. 1, Grmoja 4(3), Šebek 5, Karaula, Nemaškalo 1(1), Bešen ( 9 obrana ), Pejčić, Kranjec, Franković 4, Bezjak, Benić.

Trener: Elena Nemaškalo

Komentari