Kokice u golijadi od 69 pogodaka poražene od Podravke

Objavljeno: 11.02.2012. 18:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometašice Koke u subotnjoj golijadi od čak 69 golova u varaždinskoj Areni poražene su od renomirane ekipe Podravke 46-23...

Najtrofejnija ekipa hrvatskog ženskog rukometa u svim je segmentima igre bila  bolja od Kokica što se uostalom najbolje vidi na rezultatu.

Na samom početku igrao se pogodak na pogodak, no iskusne Podravkašice u nastavku su iskoristile  pogreške mladih Kokica, te se do 10. minute uspjele odvojiti na 8-4. Gostujuće igračice održavale su stečenu prednost do 16. minute i tada krenule u munjevitu seriju od 7-0 nula i do 23. minute razliku digle na plus 11. Do kraja prvog dijela Podravkašice su održavale visoku prednost, te je uspjele dići na još pogodak prednosti, završilo je 26-14 za Podravku.

Iako je trener Podravke Hrupec u drugom dijelu više prilike dao mlađim igračicama, razlike se nije smanjila, naprotiv Podravkašice su do 40. minute prednost povećale na plus 17. Do kraja susreta gošće su ponovo bile dominantnije u svim segmentima igre, a shodno tome do kraja susreta Korivničanke su svoju prednost povećale na plus 23. Završilo je 46-23  za Podravku.

Najistaknutija u redovima Koke bila je Petra Oštarijaš s osam pogodaka, dok se kod Podravke istaknula Maja Kožnjak s 11 pogodaka.

Trener Koke Nikola Škorić nije bio razočaran visokim porazom svojih rukometašica od vodeće ekipe lige, već se okrenuo sljedećim kolima.

- Ovaj tjedan samo malo jače trenirali, a razlika u pobjedi Podravke je realna. Mi se okrećemo sljedećim kolima u kojima tražimo bodove- rekao je trenerKoke Nikole Škorić.

Trener Podravke Neven Hrupec čestitao je Kokicama na dobrom otporu i poželio im sreću u nastavku prvenstva.

- Koka je pružila otpor u skladu sa svojim mogućnostima, a bodove treba tražiti protiv protivnica koje su u njihovom rangu. Želim im sreće da do njih i dođu u nastavku prvenstva- istaknuo je trener Podravke Neven Hrupec.

U sljedećem kolu Koka odlazi u goste Zametu.

Koka- Podravka 23-46 ( 14-26 )

Koka: Hajduk ( 12 obrana ), Jalušić 2, Dežić, Markovć 3, Domjan 1, Horvat, Oštrijaš 8(1), Kocijan, Hanžek, Lovrenčić, Koširelova, Tomašek 1, Furjan 4, Zvonar, Haček, Halili 1, Trener: Nikola Škorić

Podravka: Žderić (18 obrana), Čović 1, Kožnjak 11, Pongrac 6(1), Šenvald 1(1), Petković 1, Gaće 7, Damjanović 3, Milanović-Litre 6, Dragišić 3(1), Jelčić, Havić, Tatari, Kapitanović, Horvat 2, Pušić-Koroljević 5, Trener: Neven Hrupec


Komentari