Mali Bukovec: Dvodnevna edukacija o europskim projektima

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.03.2013. 08:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: mali-bukovec.hr

U sklopu programa Mladi na djelu u Malom Bukovcu 15. i 16. ožujka je održana edukacija o pisanju projekata financiranih iz europskih fondova.

Predavanje i radionicu o projektima EU je vodila Ivana Pukšec, stručnjak za EU fondove. Prvog dana edukacije studenti iz Udruge mladih "Sve Pet" iz Svetog Petra Ludbreškog, Udruge LUN MLA iz Lunjkovca, Udruge mladih Mali Bukovec kraj Derjice te članovi Savjeta mladih općine Mali Bukovec odslušali su predavanje na kojem su, između ostalog, mogli saznati kako napisati projekt, kako ga prijaviti, pravilno ispuniti prijavni obrazac i sudjelovati u timskom radu.

Subotu su proveli na radionicama gdje su se pisala 4 projekta s kojim će se mladi prijaviti na natječaje koji su otvoreni do 1. svibnja.

- Hrvatskoj nedostaje stručnjaka u pisanju projekata te su edukacije ove vrste izuzetno korisne i potrebne, ali skupe – istaknula je Ivana Pukšec.

- Ovakav tip predavanja  pomoći će vam u budućem životu, a kao načelnik pozivam vas na aktivnost i pomoć u unapređenju lokalne zajednice – rekao je mladima Darko Marković, načelnik Općine Mali Bukovec, koja je i organizirala i financirala dvodnevnu edukaciju.

Izvor: mali-bukovec.hr

Komentari