predstavljamo vam

FOTO Ovo su prve 4 finalistice za Miss Supranatural pa 'bacite oko' na njih

Objavljeno: 12.04.2018. 10:11

Zadnja izmjena: 12.04.2018. 13:26

Proteklog tjedna u hotelu Turist održan je casting za Miss Supranatural na kojem su se predstavile djevojke iz naše županije, a sada vam predstavljamo prve 4 finalistice, koje su ovih dana imale snimanje za modnu kucu Ellera. 

1. Nikolina Žitnjak

Nikolina ima 25 godina i dolazi iz Gornjeg Kućana, a od djetinjstva voli fotografiju, olovku i crtanje. San joj je postati umjetnik i baviti se modom, a osim toga voli sport, trčanje, biciklizam i planinarenje. Htjela bi postati i fitnes trener, a za sebe kaže da je jednostavna, prirodna, borbena i čvrsta djevojka i ono što naumi to i ostvari. 

2. Tea Tušek

Tea ima 18 godina, živi u Pleši u malom mjestu pored Trakošćana i pohađa srednju školu u Ivancu, smjer ekonomist, 4.razred. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, voli šetati i povremeno voziti bicikl, a za sebe kaže da je vrlo komunikativna osoba i da voli stjecati nova prijateljstva.

3. Mateja Margot

24-godišnja Mateja živi u Varaždinu i studentica je prve godine diplomskog studija "Upravljanje vodama" na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu. U slobodno vrijeme bavi se rekreacijom u fitness centru "Sporttime" te radi preko student servisa u Dm-u. Sebe opisuje kao komunikativnu i vedru osobu koja voli izazove, stjecati nova iskustva i upoznavati nove ljude.

4. Manuela Divjak

Manuela dolazi iz Hrašćice i ima 17 godina te pohađa Gospodarsku školu Varaždin, smjer upravni referent. U slobodno vrijeme voli boraviti u prirodi, ali i crtati i slikati, a inspiraciju za crtanje uvijek dobije iz glave. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bi upisati Policijsku akademiju ili Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Obožava modu i isprobavanje raznih stilova odjevanja, a po karakteru je komunikativna, vedra i uvijek nasmijana. 

 

Komentari