Marin Milković ponovno izabran za dekana VELV-a

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 01.03.2013. 21:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: velv.hr

Na 39. sjednici Stručnog vijeća Veleučilišta u Varaždinu prof. dr. sc. Marin Milković ponovno je izabran je za dekana Veleučilišta u Varaždinu za mandatno razdoblje iduće tri akademske godine.

Reizboru dekana prethodilo je iznošenje programa rada Veleučilišta za navedeno razdoblje u kojem je prof. Milković predstavio najvažnije smjernice svojeg programa u idućem mandatu, a koje uključuju integraciju Veleučilišta u Varaždinu i Medijskog sveučilišta u Koprivnici, daljnja ulaganja u podizanje kvalitete Veleučilišta i njegovu infrastrukturu te poticanje znanstvenog rada i međunarodne suradnje.

Prof.dr.sc. Marin Milković diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesor je na Veleučilištu u Varaždinu od osnutka studija Multimedije 2006. godine, a u svom dosadašnjem znanstvenom radu objavio je više znanstvenih knjiga, visokoškolskih i srednjoškolskih udžbenika te preko 50 znanstvenih i stručnih radova.

Osim u matičnoj ustanovi, nastavnik je na kolegijima iz područja društvenih i tehničkih znanosti na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Medijskom sveučilištu, te na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Komentari