Mario Agatić sa slomljenim rebrom postao viceprvak svijeta

Objavljeno: 10.10.2011. 14:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: facebook

Mario Agatić u francuskom Marseilleu sa slomljenim rebrom postao je viceprvak svijeta u full kontaktu do  69,9 kilograma u kickboxingu. U polufinalnom meču Mario je sa slomljenim rebrom pobijedio Nijemca Weimera, dok je u finalu morao predati meč Cordonu, u petoj rundi, jer je ozljeda mogla izazvati teže posljedice...

U polufinalnom meču Mario je na bodove svladao Weimera, iako mu je ozljeđeno rebro zadavalo velike probleme. Njegov trener Siniša Kovačić ponosan je na svog borca koji je postao viceprvak svijeta.

- Jako sam zadovoljan Marijom. Devedeset posto boraca odustalo bi, ali Mario je hrabar i odradio je borbe odlično - kazao je Marijev trener Siniša Kovačić.

Marijev protivnik u finalu Francuz Cordon u polufinalnoj je borbi u trećoj rundi srušio Gruzijca Javakhiju. Mario je istaknuo kako su oba njegova protivnika bila vrhunski spremna, te da su mečevi bili veoma teški.

- Bilo je teško u prvoj borbi, ali dobio sam na bodove. U drugi meč sa Francuzom Cordonom ušao sam sa slomljenim rebrom iz prvog meča, te sam morao predati. Sve u svemu jako sam zadovoljan - kazao je viceprvak svijeta Mario Agatić.

Ovaj spektakl gledatelji u Francuskoj mogli su pratiti preko malih ekrana, a čak šest tisuća gledatelja u dvorani dokaz je da je u Francuskoj veliko zanimanje za kickboxing.

- Sve je bilo super kao u Las Vegasu, oko šest tisuća gledatelja mi je gromglasno pljeskalo. Sve ovo je jedan predivan događaj za mene- kazao je Mario Agatić.

Mariju sljedi dva tjedna mirovanja zbog ozljede, a onda se opet vraća treninzima i novim borbama.


Komentari