NAJGOL JESENSKOG DIJELA 1. ŽNL

Michael Kralj, NK Beretinec: "Ozbiljnije ću se posvetiti nogometu i otvaranju privatnog biznisa"

Objavljeno: 06.12.2020. 18:54

Zadnja izmjena: 06.12.2020. 19:06

U izboru za Najgol jesenskog dijela 1. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin najviše vaših glasova dobio je Michale Kralj iz NK Beretinec i to za gol postignut u susretu 8. kola, a susret je igran u Tužnom između NK Sloboda i NK Beretinec.

Michael Kralj, 21-godišnji igrač NK Beretinec rođen je u Varaždinu, pohađao je II. Osnovnu školu Varaždin i kasnije Privatnu varaždinsku gimnaziju s pravom javnosti, poznatiju kao gimnazija Žiger.

Trenutno pomaže u obiteljskoj firmi i igra u NK Beretinec, a ambicije u sportskom dijelu su mi visoke.

- Nogometom se bavim od svoje sedme godine te sam svoje prve nogometne korake napravio u NK Sloboda Varaždin. Nakon NK Slobode igrao sam jednu sezonu u NK Varaždin, te nakon toga dvije sezone u slovenskom NK Zavrč te po jednu sezonu u NK Varteks, NK Obreš i sad sam trenutno u NK Beretinec.

NK Beretinec se trenutno nalazi na 10. mjestu prvenstvene ljestvice, kakve su vam ambicije u klubu do kraja sezone?

- Upravi kluba i nama igračima je cilj da svojom igrom i zalaganjem na terenu osvojimo što više bodova u nastavku sezone te da i dalje nastavimo s odličnim igrama i da na taj način zahvalimo našoj publici koja nas vjerno prati na domaćim i gostujućim utakmicama.

S obzirom na dosadašnju sportsku karijeru i dobre nogometne predstave, koje ste pružili tijekom ove sezone, može li se naslutiti da su ambicije veće od 1. ŽNL?

- Što se tiče nogometa planiram se ozbiljnije posvetiti nogometu i možda isprobat sreću u nekom višem rangu natjecanja. Trenutno imam u planu pokretanje vlastitog biznisa tako da osim nogometa radim i na tome.

Imate li osim nogometa nekih hobija, koji bi vas još opisali, ili sportova kojima se još bavite?

- Nisam se okušao u niti jednom sportu osima nogometa. Slobodno vrijeme koristim za odlaske u teretanu i za rad na sebi, druženje s prijateljima te čitanje knjiga.

 

Sve golove s 1. ŽNL ŽNS Varaždin u izboru Najgol donose vam već drugu godinu Županijski nogometni savez Varaždin i portal eVaraždin, zajedno s partnerima – tvrtkama DUCATI KOMPONENTI d.o.o. i HORVAT PRODUCTION d.o.o. Iz odigranih 10. kola redovno ste, svakog tjedna izabirali Najgol kola, a sada je izabran i Najgola jesenskog dijela prvenstva 1. ŽNL ŽNS Varaždin u sezoni 2020/21.

 

Komentari