Pavličić i NK Čakovec dobili dio novca, novu ratu očekuju već sljedeći tjedan

Objavljeno: 03.03.2012. 12:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nogometaši Varaždina ipak su otputovali u Pulu i danas će igrati utakmicu protiv Istre. Predsjednik kluba Boris Solomun u posljednji čas „izmislio“ je određenu svotu novca koja je uplaćena vjerovnicima koji su zatim pristali povući svoje zahtjeve za suspenzijom.

>> Suspenzija skinuta, varaždinski nogometaši krenuli u Pulu

Dogovor sa klubom i skidanje suspenzije potvrdio nam je i najveći vjerovnik, bivši igrač Milan Pavličić, kojem NK Varaždin duguje ukupno oko 1,2 milijuna kuna.

- Jutros oko 8 sati uplaćeno mi je oko 100 tisuća kuna i povukao sam suspenziju. Riječ je o privremenom rješenju jer mi je obećano da ću do srijede dobiti još oko 200 tisuća kuna. Ako ne ispune to obećanje suspenzija ponovno stupa na snagu sljedeći vikend - rekao nam je Pavličić.

Manja svota novca u subotu ujutro uplaćena je i NK Čakovcu pa je i taj klub privremeno povukao svoj zahtjev za suspenzijom NK Varaždina.

- Dobili smo manji iznos novca i kao znak dobre volje privremeno povukli zahtjev za suspenzijom i poslali nagobu u HNS. Očekujemo da nam NK Varaždin u tjednim obrocima isplati sav novac do zadnja dva kola prvoligaške sezone. Dakle, Varaždinci bi nam svaki tjedan trebali platiti dio novca od ukupno oko 30 tisuća eura koliko nam duguju - poručio je predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj.

Varaždinci su tako privremeno izbjegli katastrofu ali već sljedeći tjedan ponovno donosi borbu za goli život.

Komentari