Na koncertima Vž rockera i gostiju prikupljeno pet tisuća kuna za poplavljene

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.06.2014. 14:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Scenarogoz

Veliki broj Varaždinaca, osobito mladih ljudi sudjelovalo je u humanitarnim i dobrotvornim koncertima rock glazbe „Vž rokeri i prijatelji za pomoć stradalima u poplavama“ koji su u ponedjeljak 2. i utorak 3. lipnja, održani na Kazališnom trgu kod fontane i Klubskoj sceni Rogoz.

Na koncertima je nastupilo 12 rock bandova iz Varaždina, Engleske, Mađarske i SAD-a. Organizatori koncerata, Zaklada Solidarnosti Grada Varaždina, Hrvatska udruga glazbenika Varaždin i Koncertni ured Varaždin, vrlo su zadovoljni rezultatima koncerata, prvenstveno zbog vrlo pozitivne atmosfere koja je vladala među razdraganom publikom i glazbenicima, prožete duhom moderne rock glazbe i emocija solidarnosti.

Tom prilikom sakupljeno je i preko 5.000,00 kuna namijenjenih ugroženim područjima.

Organizatori zahvaljuju Klubskoj sceni Rogoz HNK, kafiću „Rogoz“ te pansionu „Garestin“ i obiteljima koji su ugostili strane glazbenike.

U nastavku provođenja humanitarnih aktivnosti, za prikupljanje pomoći za poplavljena područja Republike Hrvatske i šire regije, Zaklada Solidarnosti u petak, 13. lipnja na Trgu Miljenka Stančića, organizira rock koncert pod nazivom „Varaždinsko rokersko srce za poplavljenu Hrvatsku“ u suradnji sa bandom Double Stop iz Varaždina.

 

Komentari