10. redovna godišnja skupština

Na sjednici Saveza poljoprivrednih udruga najavljena je i konjička manifestacija

Objavljeno: 14.03.2017. 10:20

Zadnja izmjena: 14.03.2017. 10:20

Foto: Arhiva

Proteklih je dana održana 10. po redu redovna godišnja sjednica Skupštine Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije. Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Saveza Saša Jerković dok su u radu sjednice od ukupno 18 poljoprivrednih udruga članica, sudjelovale njih 12.

Na sjednici su jednoglasno prihvaćena izvješća o radu Saveza u 2016. godini te je donesen Plan i program rada i Financijski plan za 2018. godinu. Obzirom da Savez ove godine slavi 10 godina postojanja te nizom aktivnosti nastoji obilježiti svoj jubilej, najviše se raspravljalo o održavanju centralne proslave u vidu svečane sjednice Skupštine i javnog predstavljanja rada udruga članica.

Pored toga, raspravljalo se i o poslovnoj ponudi tvrtke Lupres d.o.o. i Kent Banke da članovima Saveza omoguće povoljnije uvjete kupnje repromaterijala kojeg koriste u svojoj proizvodnji u agro-centrima tvrtke te uz kreditiranje spomenute banke.

Udruga „Varaždin-grad kočija“ najavila je ovogodišnje održavanje konjičke manifestacije u Varaždinu te su pozvane sve udruge članice Saveza da se aktivno uključe u održavanje spomenutog događanja. 

Komentari