HUMANITARNI LOVAČKI GULAŠ

Na Varaždinskom placu održana donatorska akcija za Zakladu Vita

Objavljeno: 24.09.2022. 16:31

Zadnja izmjena: 24.09.2022. 16:39

Na Varaždinskom placu danas je održana donatorska akcija za Zakladu Vita, koja pomaže djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti s područja Varaždinske županije.

Članovi Lovačkog društva Fazan Veliki Bukovec pod pokroviteljstvom Lovačkog saveza Varaždinske županije pripremili su paprikaš od divljači, koji su im pomogli dijeliti članovi Udruge umirovljenika Prigorčica Općina Breznica.

Veliko srce pokazali su građani koji su uživali u vrhunskom paprikašu te pritom donirali novčani prilog za teško oboljelu djecu, korisnike Zaklade Vita.

Zahvale je svima uputila upraviteljica Zaklade Vita Jadranka Bahlen, a akciju je podržao i predsjednik Lovačkog saveza Varaždinske županije i županijski vijećnik Goran Kaniški.

Radu Zaklade Vita može se pomoći i donacijom na račun Zagrebačke banke IBAN: HR6123600001102917499, model: HR00, poziv na broj: OIB uplatitelja, opis plaćanja: donacija za pomoć bolesnoj djeci. Više informacija o funkcioniranju i radu Zaklade dostupno je na internetskim stranicama www.zaklada-vita.hr.

Komentari