Na željezničkom WC ima radno vrijeme, što učiniti kad naiđete na zaključana vrata?

Objavljeno: 16.02.2013. 15:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Dina Vinceković

Putnici i ostali prolaznici WC na varaždinskom Željezničkom kolodvoru mogu koristiti samo u posebno radno vrijeme. Varaždinski tjednik istražio je zašto je to tako te što učiniti kad naiđete na zaključana vrata WC-a...

Na Željezničkom kolodvoru u Varaždinu WC ima radno vrijeme, a u HŽ-u objašnjavaju da je to zato jer su ga vandali uništili ubrzo nakon što je uređen 2009. godine. No, čitateljica Varaždinskog tjednika upozorila je kako radno vrijeme WC-a može itekako pričinjavati problem. 

- U sklopu uređenja prijamne zgrade kolodvora, okolnog prostora i prostorija namijenjenih putnicima temeljito je, nakon što je potpuno devastiran, izgrađen i uređen novi WC za potrebe putnika. Bilo je to početkom 2009. No, nakon kratkog vremena, zbog posljedica vandalizma, u tim smo prostorijama, uz neplanirane troškove, morali poduzeti zahvate kako bismo ih ponovno doveli u redovito stanje - stoji u odgovoru voditeljice Odnosa s javnošću HŽ Infrastrukture Martine Elizabete Lovrić. Dalje navodi kako se izvan radnog vremena, ključ WC-a može tražiti kod portira na Željezničkom kolodvoru.

U koje vrijeme se WC na Željezničkom kolodvoru može koristiti te što učiniti kad su zaključana vrata, pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskog tjednika od četvrtka 14. veljače.

 

Komentari