Načelnik Hranić primio natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec koje su se plasirale na državno prvenstvo u Puli

Objavljeno: 07.10.2015. 18:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić jučer je primio natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec koje su se plasirale na državno prvenstvo.

Podsjetimo, na županijskom vatrogasnom natjecanju koje se održalo početkom rujna na stadionu „Sloboda“ u Varaždinu, ženska A ekipa DVD-a Vidovec osvojila je 2. mjesto dok je muška A ekipa DVD-a Vidovec osvojila 3. mjesto. S odličnim rezultatima obje ekipe plasirale su se na državno prvenstvo koje će se održati sljedeće godine u Puli i time ostvarile povijesni trenutak za DVD Vidovec.

Natjecateljsku žensku A ekipu čine: Anita Plečko, Maja Blaži, Andreja Hleb, Nikolina Simon, Valentina Simon, Ivana Simon, Lucija Težak, Diana Papec, Patricija Jambres, Ivana Flegar i Mateja Kovačić.

Natjecateljsku mušku A ekipu čine: Petar Buhin, Ivica Papec, Miljenko Melnjak, Alen Plečko, Domagoj Jambres, Dino Papec, Danijel Melnjak, Leon Petric, Patrik Ozmec, Nikola Težak i Sandi Plantić.

Načelnik Općine Vidovec, koji je i sam član DVD-a Vidovec, pohvalio je rad i trud ekipa, ali i njihovih voditelja Božidara Plečka i Franje Kovačića bez čije se pomoći ovo ne bi ostvarilo. Istaknuo je kako ovo nije samo važan trenutak za DVD Vidovec, već i za cijelu Općinu te obećao da će Općina Vidovec pomoći u sufinanciranju troškova opreme i puta natjecateljskih ekipa.

Komentari