hvalevrijedna akcija

NC LIONS CLUB Humanitarnim maskenbalom, 25. veljače će se olakšati stipendiranje slijepih osoba

Objavljeno: 06.02.2017. 13:38

Zadnja izmjena: 06.02.2017. 13:38

Foto: Arhiva

Članovi New Century Lions Club-a 'Varaždin Millennium' ove će godine svojim tradicionalnim maskenbalom humanitarnog karaktera prikupljati sredstva za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije.

Do skupljanja sredstava za stipendiranje slijepih osoba ovim humanitarnim maskenbalom je došlo kada se New Century Lions Club odazvao pozivu Hrvatske zaklade za školovanje slijepih, 'Marko Brkić' i Udruge slijepih Varaždinske županije.

Tema ovogodišnjeg maskenbala je 'Nema ograničenja', a prisutne će zabavljati bend Kriglbojsi, a program će voditi Ivica Gašparac – Gašo. Humanitarni maskenbal će se održati 25. veljače u Medinoj škriniji u Varaždini, s početkom u 20 sati.

Najbolje maske će osvojiti vrijedne nagrade, a intencija Zaklade 'Marko Brkić' je da potporu osigurava na individualnoj razini gdje postoji mogućnost praćenja studenta i njegovog aktivnog uključivanja u zajedničke projekte.

Iz tog razloga potpora je namijenjena studentici Anji Maltarski koja je stipendistica Zaklade, te studentica treće godine preddiplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Studentica Anja je članica varaždinske Udruge slijepih, te joj, s obzirom na sve dodatne potrebe s kojima se susreće u svom obrazovanju, ova potpora mnogo znači.

Pomoći možete i kupnjom ulaznice po cijeni od 70,00 kuna ili uplatom novčanog iznosa na IBAN NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM, HR1723400091510837876 s naznakom 'za humanitarni maskenbal', stoji u priopćenju NCLC 'Varaždin Millenium'.

 

 

Komentari