Ne propustite priliku za besplatan tehnički pregled vozila idući tjedan

Piše: eVz

Objavljeno: 15.11.2012. 09:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 19. do 24. studenog ove godine, policijski službenici u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske i Stanicama za tehnički pregled vozila provest će preventivno - sigurnosnu akcija u prometu pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila“.

Akcija je prvenstveno usmjerena na mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede, uz poticanje što većeg broja vozača da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitog vozila kako bi sigurno sudjelovali u prometu, odnosno izbjegli događanje prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila. Vlasnici vozila će se u akciju uključivati dobrovoljno, a težište je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnih osoba s ciljem uklanjanja eventualno utvrđenih neispravnosti na vozilu. 

Bitno je napomenuti kako je akcija, koja se provodi ove godine besplatna, edukativna i preventivno – sigurnosnog karaktera, a za vrijeme trajanja akcije, biti će podijeljene i prikladne edukativne brošure.

Vlasnicima vozila koji dođu na redovni ili preventivni tehnički pregled ili neko drugo službeno ispitivanje, usluga će se naplatiti.

Komentari