UREĐENJE NOGOMETNE INFRASTRUKTURE

Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS Varaždin: "Zainteresiranost klubova premašuje sva očekivanja!

Objavljeno: 11.11.2018. 17:37

Zadnja izmjena: 11.11.2018. 17:44

Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS Varaždin nakon posjeta NK Ivančica iz Ivanca posjetio je i NK Jalžabet. Tom prilikom je predsjedniku kluba Robertu Horvatiću uručio četiri nogometne lopte, te je održan je i kratki sastanak s načelnikom općine Jalžabet Mirkom Magićem i saborskim zastupnikom Josipom Križanićem oko  projekta obnove nogometne infrastrukture.

Oni su se odlučili za navodnanjavanje i uređenje travnjaka, te su razjašnjeni još neki detalji oko prijave na natječaj. Rok za prijavu je sljedeći tjedan, a klubovima s područja ŽNS Varaždin na raspolaganju su više milijuna kuna putem ŽNS Varaždin i HNS-a.

- Gotovi svi klubovi informirali su se kroz kancelariju ŽNS Varaždin o ovom projektu, rekao je predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić. - Odaziv i zainteresiranost klubova je iznimno velika. S obzirom da je realizacija projekata u periodu od 2019. do 2021. vjerujemo u dobar konačni odaziv. Prema pitanjima i broju kandidata za prijavu na ovaj projekt, mislim da su premašena sva očekivanja, dodao je Horvatić.

Očito da je riječ o dobrom projektu za koji je već sada zainteresirano mnogo nogometnih klubova s područja ŽNS Varaždin.

Nenad Horvatić pratio je susret Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin između NK Jalžabet i NK Novi Marof u društvu s načelnikom općine Jalžabet i gradonačelnikom Novog Marofa Sinišom Jenkačem.

Komentari