Nikola Škorić novi trener rukometašica Koke

Objavljeno: 25.11.2011. 18:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: I. Strahija / SportNet.hr

Nikola Škorić novi je trener rukometašica Koke odlučeno je tako u četvrtak...

U igri za zamjenika Vladimira Vujovića bila su tri kandidata, a izabran je Nikola Škorić koji će mladu ekipu Kokica voditi do kraja sezone.

- Trener poznaje našu ekipu i sve ostale u ligi. Radi se o afirmiranom treneru koji je za nas bio najpovoljnije rješenje- otkrio nam je sportski direktor Koke Miroslav Ježovita.

Novi trener Koke Škorić dvije i pol godine bio je trener Zeline koju je doveo u najviši rang hrvatskog ženskog rukometa. U hrvatskoj ženskoj reprezentaciji pomoćnik je Vladimira Canjuge, a istaknuo se i kako pomoćnik bivšeg izbornika Zdravka Zovka.

- Nakon razlaza u Zelini ljudi iz Koke su bili konkretni, a radi se o klubu s dugom tradicijom koji je dobro organiziran pa je ovo za mene sigurno još jedan izazov – rekao je novi trener Koke Nikola Škorić.

Novi trener pohvalio je rad svog prethodnika Vujovića koji je preuzeo klupu Varteks Di Caprija, te se nada da će nastaviti gdje je stao.

- Cilj je što više pobjeđivati i biti u gornjoj sredini tablice, te  afirmirati što više mladih igračica – zaključio je Škorić.

Djevojkama je predstavljen u četvrtak, a plodovi njegovog rada bit će vidljivi za nešto više od mjesec dana kada Koka odlazi na gostovanje u Sinj, dok će se domaćoj publici predstaviti protiv Sesveta.

Komentari