NK Varaždin bez pogodaka protiv Korejaca

Objavljeno: 08.02.2011. 16:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Varaždinci su u Antalyji upisali i svoj prvi remi, protiv korejskog Gyeongnama. Utakmica je završila bez pogodaka, a igrali su većinom mlađi igrači, dok su neki prvotimci dobili odmor zbog napornog treninga u ponedjeljak.

U petoj utakmici Varaždina u Turskoj nije pao ni jedan jedini gol. Protiv Gyeongnama je Varaždin tako odigrao 0:0, iako su se Varaždinci ponovno bili dominantnija ekipa na travnjaku.

- U ponedjeljak smo odradili izuzetno težak trening i trebao sam odmoriti starije igrače, pa sam protiv Korejaca izveo mlađu postavu. Utakmicom sam zadovoljan, bilo je zanimljivo i živo, imali smo dosta šansi, sve u svemu, pobjeda bi bila zaslužena - istaknuo je Toplak.

Protiv Korejaca su započeli: Mrmić, Tkalčić, Antolić, Conjar, Pušić, Posavec, Asanović, Vuk, Hojski, Zubak i Dudić. Potom je u 45. minuti Glavica zamijenio Dudića, a u 60. su Glavina i Sušac ušli umjesto Vuka i Tkalčića. U 75. je na travnjak istrčao Kaniški umjesto Pušića te Brlečić umjesto Asanovića, a posljednji je na travnjak izašao F. Škvorc koji je zamijenio Hojskog.

Iduću utakmicu u Turskoj Varaždinci igraju protiv Dinama iz Bresta, u četvrtak u 15 sati.


Prijateljski pripremni susret:

Varaždin – Gyeongnam 0:0


Komentari