Varaždinski nogometaši u Rumunjsku po "gol nade"

Objavljeno: 27.07.2011. 08:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Andrej Švoger / CROPIX

Varaždinski nogometaši otputovali su u Rumunjsku, gdje ih u trećem pretkolu, zapravo prvom „pravom“ čeka bukureštanski Dinamo...

Da je varaždinski prvoligaš s igračkim kadru, kao lani, šanse za prolaz ne bi bile tek teoretske. Pošto ovogodišnja ekipa, barem na papiru, a i s obzirom na probleme u klubu, nije niti sjena, prolaz bi ipak bio priličnio iznenađenje.

Rumunji su odlična ekipa, stručni stožer je na uvid dobio neke utakmice i protivnik je za maksimalan respekt. Respekt da, ali ne i strah.

- Pregledali smo snimke, igraju vrlo agresivno i brzo, odlična su ekipa, biti će nam vrlo teško. No ne idemo se bijelom zastavom, idemo pokušati zatvoriti pristupe svojem golu, brzom pas igrom pokušati umiriti njihovu agresiju i pokušati postići pogodak, koji bi nam značio nekakvu nadu – kazao nam je Toplak.

Uz sve izostanke, poznate od ranije, Toplak neće moći računati na standardne Šafarića i Conjara, koji „odrađuju“ kartone, kao i na Glavicu i Punčeca, koji su s mladom reprezentacijom u Kolumbiji. Pod upitnikom je i Golubar, koji ima problema s ozljedom. Otvorit će to šansu nekim drugim igračima, pa bi tako od prve minute u posljednjem redu mogao zaigrati Alen Gluhak, dok će pozicije defanzivnih veznih igrača, kao i u uzvratu protiv Iskre, držati Aganović i Brlečić.

Sastav Varžadinaca za rumunjski ogled mogao bi biti sljedeći: Krklec – Tkalčić, Sušac, Gluhak, Šimek – Brlečić, Aganović – Sačer, Glavina, Golubar (Trojak) – Vugrinec.

Utakmica će se igrati u četvrtak u 20.00, odnosno u 21 po rumunjskom vremenu.

Komentari