NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

FOTO NK Varaždin ima generalnog sponzora iz Kanade koji će uložiti u klub milijun kuna godišnje

Objavljeno: 02.10.2020. 11:58

Zadnja izmjena: 02.10.2020. 13:38

NK Varaždin od danas ima novog generalnog sponzora - kanadsku tvrtku Upchain. Oni će godišnje pomagati varaždinskog prvoligaša s više od milijun kuna.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare koja je održana na glavnom terenu Gradskog nogometnog stadiona u Varaždinu, novog generalnog sponzora predstavio je predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek.

- Ovo je stari i novi sponzor. Bio je naš najveći sponzor dok smo bili u Drugoj ligi i jako puno nam je onda pomogao. Kako napredujemo mi na sportskom terenu, tako raste i naša suradnja, objasnio je Cvek. 

Varaždinski korjeni

Predsjednik Upchaina John Laslavic, čija je majka Varaždinka, a on se rodio i živi u Torontu u Kandi i veliki je ljubitelj hrvatske reprezentacije, hrvatskog nogometa i NK Varaždin. Varaždinski dio tvrtke Upchain djeluje u Tehnološkom parku, u susjedstvu Gradskog nogometnog stadiona.

- Mi smo drugu godinu sponzori NK Varaždin. Mi se širimo u Hrvatskoj, jer smo starup high tehnology i tražimo nove zaposlenike. Prošle godine imali smo 20 zaposlenih danas imamo 47, a tražimo još 50. Nama je važno da se brand Upchain prepozna u Hrvatskoj, naglasio je Laslavic. 

"Vjetar u leđa"

Podpredsjednik Upchaina Luka Šmic objasnio je da su oni tvrtka koja se bavi izradom platforme za kolaboraciju i komunikaciju različitih firmi, koje koriste iste dobavljače i omogućuje im jednostavnu i brzu međusobnu komunikaciju.

- Imamo u Hrvatskoj četiri ureda, u Varaždinu, Koprivnici, Zagrebu i Rijeci. Našim sponzorstvom postali smo vidljivi i na tržištu rada, a ima sličnosti između nas i NK Varaždin. I mi smo tek počeli, probijamo se i rastemo isti se tako i Varaždin probijao kroz lige i mi smo prepoznali taj potencijal, a i nama je bilo teško na početku pa znamo cijeniti "vjetar u leđa", dodao je Šmic.

Komentari