NK Varteksu predano na upravljanje igralište u Jalkovcu

Objavljeno: 26.01.2012. 14:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: varazdin.hr

Nogometnim igralištem u Jalkovcu, koje je u vlasništvu Grada Varaždina, od danas upravlja Nogometni klub Varteks, član 2. ŽNL ISTOK.

Gradonačelnik Goran Habuš u Gradskoj vijećnici danas je potpisao Ugovor o zakupu tog sportskog objekta po kojem se Nogometnom klubu Varteks bez zakupnine daje na korištenje i upravljanje nogometno igralište i objekt sa svlačionicama te susjedni sportski tereni.

Ugovor je potpisan na rok od tri godine, a NK Varteks je dužan održavati objekt. U ime NK Varteks ugovor je potpisao tajnik NK Varteksa Rikardo Kahlina, a potpisivanju su bili prisutni i član Izvršnog odbora Dražen Vučković i trener NK Varteksa Denis Vidaček.

Čelnici NK Varteksa najavili su daljnje ulaganje u igralište u Jalkovcu, kao što su uređenje travnjaka i postavljanje ograde oko igrališta. NK Varteks već je uložio određena sredstva u igralište u Jalkovcu, iako je njime upravljala Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina.

Susjedni sportski tereni, kojima  od danas također upravlja klub, neće biti ograđeni kako bi građani i dalje mogli koristiti te površine za rekreaciju.

Komentari