Novomarofski "hakleri" u subotu po nastavak pozitivnog niza

Objavljeno: 03.11.2011. 13:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: malinogomet.info

Malonogometaši Novog Marofa u subotu na domaćem terenu ugošćuju trećeplasirani Solin gdje traže nastavak pozitivnog niza...

Prije dva kola Novomarofski hakleri na domaćem terenu svladali su vodeći Vrgorac da bi u prošlom kolu remizirali sa OVB Allfinanzom. Trenutno se nalaze na sedmom mjestu, a u ovom susretu tražit će pobjedu nošenu domaćom publikom.

Igor Martan, hrvatski reprezentativac u redovima Novog Marofa prošlu je utakmicu propustio zbog kartona. Za subotnju utakmicu bit će na raspolaganju trener Goranu Mamić kao i ostali igrači koji su zdravi, te protiv Solina u sedmom kolu traže nastavak pozitivnog niza.

Momčad Solina odlična je ekipa koja igra čvrstu obranu sa vrhunskim vratarem Frankom Bilićem na vratima, a u napadu munjevito „ujeda“ iz kontranapada. Igor Martan bez obzira na stanje na tablice očekuje tri boda i nastavak pozitivnog niza.

- Od prve minute idemo visoko gore napasti. U odličnoj smo formi, te se iz utakmice u utakmice dižemo i nadam se da ćemo pobjedom nastaviti pozitivan niz- rekao je Igor Martan.

Utakmica će se odigrati  u školskoj dvorani "Novi Marof" s početkom u 18,30.

Komentari