Novosnovani NK Varteks poziva sve navijače na učlanjenje

Objavljeno: 10.06.2011. 09:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Iz novosnovanog NK Varteksa, koji je svoju osnivačku skupštinu održao 29. svibnja, stigla nam je ovih dana pozivnica za učlanjenje u Varteks.

Ostali detalji vezani uz novi klub zasad nisu poznati, a priopćenje prenosimo u cijelosti...

"Grupa navijača, simpatizera i prijatelja NK Varteksa, školovani i poslovno uspješni mladi ljudi koji vole svoj Varaždin i poštuju tradiciju svoga grada, odlučila je primijeniti  model  jedan član-jedan glas pri osnivanju novog nogometnog kluba pod imenom koji je 53 godine bio sportski ponos grada Varaždina i svih Varaždinaca, ma gdje bili.

U nedjelju, 29. svibnja, NK Varteks je napokon postao vlasništvo navijača  60-ak osnivača prihvatilo je Statut kluba kojim će svaki punoljetni član kluba koji uplati godišnju članarinu u iznosu od 100 kuna imati pravo birati, biti biran i odlučivati o svemu što je vezano uz klub. Svatko tko postane član kluba će dakle moći birati predsjednika kluba, izvršni i nadzorni odbor i sva ostala tijela kluba te donositi sve strateške odluke vezane uz klub. Učlanjivanjem u NK Varteks dakle postajete vlasnik kluba sa istim pravima koja imaju svi ostali članovi!

U NK Varteksu koji su osnovali navijači jedina politička opcija koja je zastupljena zove se „NK Varteks“! U NK Varteksu nema ni politike ni političkih borbi ni frakcija ni kriminala ni menadžerskih utjecaja ni namještanja... Svi djelatnici i igrači u klubu će raditi i igrati besplatno zbog ljubavi prema NK Varteksu, prema Varaždinu i prema nogometu kao sportu.

Kako postati ponosni član i vlasnik NK Varteksa?

Dovoljno je da imate više od 18 godine te da ispunite prijavnicu koju možete pronaći na internetu  i uplatite članarinu u iznosu od 100 kuna u bilo kojoj banci ili pošti na žiro račun kluba putem opće uplatnice.

http://www.nk-varteks.com/online-pristupnica.html

Osim online učlanjenja, ono se može obaviti i u varaždinski kafićima Palada, Hugo, Neverland, Kyoto bar, Baseball bar te u pivnici kahli beer u Kučan Marofu.


Mlađi od 18 godina mogu pak postati „Varteksova djeca“. To znači da neće imati pravo glasa, ali će moći prisustvovati skupštini i od članova kluba učiti kako voditi klub u budućnost. NK Varteks želi omogućiti svima, bez obzira na dob, da budu dio kluba.Svi članovi kluba također će ostvariti popust pri kupnji godišnje ulaznice i klupskih suvenira .

Cijena članarine za „Varteksovu djecu“ iznosi 30 kuna za mlađe od 12 godina te 50 kuna za djecu staru od 12 do 18 godina.

Vaš NK Varteks."

Komentari