Odbojkaši Varaždin Volleya stigli do druge ovosezonske pobjede

Objavljeno: 11.12.2011. 10:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Odbojkaši Varaždin Volleya u subotu su upisali drugu ovosezonsku pobjedu. U varaždinskoj Areni pala je renomirana ekipa Zagreba 3-1 u setovima...

Prvi set otišao je na stranu gostiju iako su Varaždinci imali set loptu pri rezultatu 25-24. Gostujuća ekipa bila je koncentriranija i set okrenula na svoju stranu, rezultatom 29-27.

U drugi set Varaždinci su ušli bolje, te se na samom početku odvojili na plus šest da bi se gosti približili i izjednačili na 17-17. Domaćin se odvojio na plus dva, te set mirno priveo kraju. Završilo je 25-22 za domaće.

Treći set otišao je na stranu Varaždinaca istim rezultatom kao i prethodni. U samom početku set je bio izjednačen da bi se kasnije odbojkaši Varaždin Volley odvojili na 19-13. Gosti su nastavku iskoristili greške Varaždinaca i opasno se približili na samo minus dva, ali Varaždinci su se konsolidirali i set mirno priveli kraju.

Posljedni set koji je otišao u ruke domaćina i donio slavlje domaćinu od samog početka bio je izuzetno izjednačen. Varaždin Volley se prvi puta uspio ozbiljnije odvojiti pri kraju seta i slavio 25-20.

Trener Varaždin Volleya Tomo Paun bio je sretan drugom ovosezonskom pobjedom svoje momčadi.

- Utakmica je bila vrlo teška s puno pogrešaka i lijepih poena. Mi smo ispoštovali dogovoreno i slavili- rekao je trener Varaždin Volley Tomo Paun.

Trener i igrač Zagreba Tomislav Mišin koji je u svojoj bogatoj karijeri branio i boje Varaždinaca bio je razočaran igrom svoje momčadi.

- Bila je tvrda utakmica, a moji igrači su psihički totalno podbacili. Jednostavno sa „slabijim“ ekipima imamo problema pa je pobjeda zasluženo otišla na stranu domaćina- rekao je trener i igrač MOK Zagreba Tomislav Mišin.

Ova pobjeda maknula je varaždinske odbojkaše sa samog dna ljestvice, a u sljedećem kolu odlaze u Šibenik izravnom konkurentu u borbi za ostanak.

Komentari