Odbojkaši Varaždin Volleya poraženi od vodeće Murse Pan

Objavljeno: 27.11.2011. 08:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Odbojkaši Varaždin Volleya u subotu na domaćem terenu doživjeli su sedmi ovosezonski poraz. Bolja od Varaždinaca u varaždinskoj Areni bila je vodeća ekipa prvenstva osječka Mursa Pan koja je slavila 3-0 u setovima...

Domaći odbojkaši s previše respekta ušli su u susret pa je prvi set zasluženo otišao na stranu Murse 25-16.

U drugi set Varaždinci su ušli bez kalkulacija i dobro se nosili s vodećom momčadi prvenstva. U finišu seta imali su prednost 22-19, kasnije nisu iskoristili tri set lopte pa je set otišao na stranu gostiju 28-26.

Treći set otišao je također na stranu Murse 25-17. Osječani su se  na samom početku odvojili na plus tri da bi do kraja seta svoju prednost povećali na plus osam.

Trener Varaždin Volleya Tomo Paun čestitao je gostima na zasluženom slavlju i poželio im sreću nastavku prvenstva.

- Previše smo respektirali protivnika. Šteta da dobru igru u drugom setu nismo okrunili pa mi ne preostaje ništa drugo no čestitati protivniku- rekao je trener Varaždin Volley Tomo Paun.

Trener Osječana Leo Barić čestitao je svojima igračima na pobjedi, dok je Varaždincima poželio uspješnu borbu u nastavku prvenstva. Podsjetimo da je Barić u dva navrata bio trener Varaždinaca, a 2007. s varaždinskim odbojkašima osvojio Hrvatski kup.

- Znali smo da ne smijemo popustiti i dozvoliti mladoj ekipi Varaždina da se razmaše i to smo uspjeli osim u drugom setu kad su nam se opasno približili. U ekipi Varaždina vidljiv je napredak i nadam se da će se izvući – rekao je trener Murse Pan Leo Barić.

U sljedećem kolu odbojkaši Varaždin Volleya gostuju u Vukovaru kod istoimenog domaćina.

Komentari