Odluka o trećem mjestu pada u utorak na Srednjoškolcu

Objavljeno: 11.07.2011. 12:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Bejzbolaši Vindije u domaćoj utakmici će tražiti pobjedu kojom bi osigurali finalno treće mjesto u Prvenstvu Hrvatske.

Subotnjom pobjedom od 10-9 u gostima kod BK "Olimpija", seniori BK "Vindija" poveli su u finalnoj seriji play off-a za 3. mjesto sa 2-1. Iako su domaći poveli već na samom početku sa 2:0 varaždinci su odličnim napadom izjednačili te kvalitetnim napadom do kraja susreta, gdje su posebno bili raspoloženi Petar Burazin, Marin Farkaš i Aleksandar Bekić, neprestano držali vodstvo i pritisak na domaćinima.

To je bilo dovoljno za bacača Danijela Levaka, iako ne toliko dobro rasoloženog kao u prvoj utakmici, da zatvori utakmicu i dovede varaždinske bejzbolaše do novog vodstva u seriji.

No nedjeljna utakmica u Karlovcu nije dala pobjednika u finalnoj seriji za 3. mjesto između Baseball Kluba "Vindija" i karlovačke Olimpije.

Četvrta utakmica u seriji "bolji od 5" pripala je tako domaćinu. Ponovno je lijevoruki bacač Karlovčana kao i u drugoj utakmici serije zatvorio napad gostiju i doveo svoju ekipu do pobijede od finalnih 7-4 i izjednačenja od 2-2 u seriji.

Tako će se posljednja i odlučujuća 5. utakmica, na koju su pozvani svi članovi i prijatelji kluba, odigrati  sutra (utorak) s početkom u 17.00 sati na igralištu "Srednjoškolac".

Komentari