Održana osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a Općine Jalžabet

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.11.2013. 15:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U petak, 22. studenog u Imbriovcu održana je osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a Općine Jalžabet. Za predsjednicu je izabrana Petra Međimurec, za potpredsjednika Dražen Vincek, dok će poslove tajnika obavljati Snježana Vuk.

- Forum mladih SDP-a je jedan od najbitnijih oblika stranačkog djelovanja. On priprema mlade ljude za buduće pothvate, koji mogu biti politički konotirani, ali također mogu biti idealna odskočna daska za uspješno društveno djelovanje, a to je upravo ono što će ovaj Forum svojim radom poticati -  navela je Petra Međimurec u predstavljenom programu rada Foruma.

Novo izabrana predsjednica je kazala da se program temelji na slijedećim prioritetnim točkama koje se odnose na poticanje i poštivanje društvenih vrijednosti, uspostavi dvosmjerne komunikacije između SDP-a i građana na temelju promoviranja kulture dijaloga i suradnje te izrađivanju lista projekata kojima će se pokušati aktivirati mlade za društveno korisno djelovanje.  

Kao znak podrške, Konvenciji su prisustvovali gosti s lokalne i županijske razine. Pozdravni govor je održao Hrvoje Kovač, zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave, koji je novoosnovanom Forumu zaželio puno uspjeha u radu i naglasio kako je u cijelom ovom procesu najbitnija suradnja i razvijanje dobrih odnosa.

Komentari